Het bestuur

Patricia Vaessen

Penningmeester

Patricia Vaessen is een jonge ondernemer in Roermond, heeft een gezin met 2 jonge kinderen en is een van de kwartiermakers voor het Duurzaamheidscentrum De Groene Transformator in Roermond.

Samen met haar man heeft ze een bandenbedrijf en een online industrieel antiekwinkel oudespulletjes.nl. Oorspronkelijk geboren in Brabant (wel met Limburgse ouders!), 10 jaar in het buitenland gewoond (Duitsland en Frankrijk) en na haar studie in Nijmegen, heeft ze de liefde én haar (t)huis gevonden in Maasniel. De afgelopen 5 jaar hebben Patricia en haar man hard gewerkt aan het moderniseren en verduurzamen van hun jaren ’30 huis. Patricia is moeder van een dochtertje en zoontje.

Tijdens haar studie Psychologie in Nijmegen heeft ze zowel penningmeester- als voorzitter functies bekleed. De afgelopen jaren heeft ze zich actief ingezet voor WijZijnMaasniel en in 2022 staat ze voor de gemeenteraadsverkiezingen op plek 4 van de kieslijst voor GroenLinks. De afgelopen maanden heeft ze door haar kwartiermakersrol veel bijgeleerd over duurzaamheid en zet ze zich graag in voor deze rol als penningmeester.