Het bestuur

Leon ter Linden

Algemeen bestuurslid

Een toekomst met een goed leven voor alle bewoners van onze planeet, binnen de ecologische grenzen van de planeet, is waar Leon zich voor inzet. En dan het liefst daar waar je het meest effectief kunt zijn.

Duurzaamheid is een belangrijk thema in Leon's leven. Samen met zijn gezin heeft Leon ontdekt dat een duurzaam leven helemaal niet gaat om dingen laten, maar juist het leven verrijkt. Zo heeft Leon bijvoorbeeld met zijn gezin besloten de auto te verruilen voor bakfietsen, proberen ze het huis stuk voor stuk verder te verduurzamen en wordt de aanschaf van nieuwe spullen eerst goed onder de loep gelegd. Ook de overstap naar een veganistische levensstijl die Leon met zijn gezin maakte is er een die bijdraagt aan een eco-centraal & duurzaam leven.

In het dagelijks leven is Leon ondernemer en software developer. Met zijn bedrijf ontwikkelt Leon maatwerk software en professionele websites.

Leon volgt altijd al alle technologische innovaties op nauwe voet; op het gebied van duurzaamheid gaat zijn interesse bijvoorbeeld uit naar nieuwe soorten zonnepanelen, alternatieve verwarming (warmtepomp, infrarood radiatoren), nieuwe vormen van energie-opslag, etc.